concept

EXPERIENȚA PLUTIRII

– UNICĂ, PUTERNICĂ ȘI PERSONALĂ

REBORN FLOAT & SPA te invită să transcenzi experiența clasică de SPA și să te bucuri de un URBAN RETREAT premium, exclusiv și intim, care celebrează VIAȚA și care îți va revitaliza corpul, mintea și sufletul.

Prin floating vei trăi o EXPERIENȚĂ de wellbeing supremă și inovatoare, profund odihnitoare, care îți va RESETA MINTEA și îți va REGENERA CORPUL, oferindu-ți un moment de deconectare, relaxare și reîncărcare cu energie.

Extindem invitația la bunăstare prin introducerea serviciilor noastre de masaj personalizat și sauna cu infraroșu, concepute pentru a completa și amplifica experiența ta de relaxare. Masajul, adaptat nevoilor tale individuale, va elibera tensiunile acumulate, în timp ce sauna cu infraroșu va intensifica detoxifierea și relaxarea, contribuind la o sănătate optimă și la o stare de bine.

La REBORN FLOAT & SPA, te încurajăm să te reconectezi cu sinele tău lăuntric, cu bucuria pură a VIEȚII și să îți continui autentic propria ta CĂLĂTORIE transformațională.

Deci, ești pregătit să RENAȘTI și să îmbrățișezi o versiune mai revigorată a ta?

Ești nerăbdător?

Programează-te

Calmează-ți mintea și revigorează-ți simțurile cu oferta noastră exclusivă de bun venit. Experimentează relaxarea fără greutate și claritatea mentală în spațiul nostru modern de plutire. Rezervă-ți acum întâlnirea pentru o sesiune transformatoare ce te va transporta într-o oază de liniște, promovând relaxarea profundă și eliberarea de stres. Descoperă beneficiile terapiei de privare senzorială și pornește într-o călătorie către liniștea interioară. Rezervă-ți astăzi sesiunea de floating și plutește către o lume a serenității.

Locația noastră

Hotel ibis Timisoara City Center, Calea Circumvalațiunii 8-10, Timișoara

Orar

Luni-Vineri: 12:00-20:00
Sam-Dum: 16:00-20:00

Contact

Tel: +40-786-950850
Email: hello@rebornfloating.ro