FLOATING -Ce este?-

EXPERIENȚA PLUTIRII

– UNICĂ, PUTERNICĂ ȘI PERSONALĂ

În esență, FLOATING-UL este una din cele mai puternice tehnologii din lume de RELAXARE profundă și REGENERARE ultrarapidă.
Dincolo de relaxarea cea mai profundă, această tehnologie susține dezvoltarea puterii mentale și schimbării fundamentale în stilul de viață, cu o gamă largă de utilizări terapeutice, educaționale și de dezvoltare personală, de la învățarea accelerată și rezolvarea creativă a problemelor, până la scăderea în greutate și ameliorarea artritelor și migrenelor.

CUM E POSIBILĂ EXPERIENȚA?

IMPONDERABILITATE + DEPRIVARE SENZORIALĂ

Prin tehnica anulării gravitației, adică plutirea într-un bazin cu 25 cm de soluție saturată de sulfat de magneziu (500 de kg de sare amară, topită în aceeași cantitate de apă), combinată cu reducerea stimulilor externi precum lumina și sunetul, utilizatorul este eliberat de constrângerile corpului dobândind o nouă putere de concentrare, claritate mentală și creativitate. ÎN PLUS, MAGNEZIUL își face drum prin piele deoarece transdermal se absoarbe mult mai bine în corp, oferind benecii extraordinare de sănătate holistică întregului sistem nervos, muscular și scheletic.
Esti nerăbdător?

Programează-te

Calmează-ți mintea și revigorează-ți simțurile cu oferta noastră exclusivă de bun venit. Experimentează relaxarea fără greutate și claritatea mentală în spațiul nostru modern de plutire. Rezervă-ți acum întâlnirea pentru o sesiune transformatoare ce te va transporta într-o oază de liniștite, promovând relaxarea profundă și eliberarea de stres. Descoperă beneficiile terapiei de privare senzorială și pornește într-o călătorie către liniștea interioară. Rezervă-ți sesiunea astăzi și plutește către o lume a serenității.

Locația noastră

Hotel ibis Timisoara City Center, Calea Circumvalațiunii 8-10, Timișoara

Orar

Luni-Vineri: 12:00-20:00
Sam-Dum: 14:00-20:00

Contact

Tel: +40-786-950850
Email: hello@rebornfloating.ro