Întrebări frecvente

Pentru a vă familiariza cu floatingul, o metodă nouă de relaxare și regenerare în România, am creat o listă de întrebări frecvente, esențială pentru o experiență completă la Reborn Float & Spa.

Iată cele mai frecvente întrebări legate de prima ta plutire

Solicităm tuturor să facă duș înaintea sesiunii de plutire cu produsele de curățare disponibile (gel de duș și sampon) pentru a îndepărta orice produse din piele și din păr. Pe lângă aceasta, te vei simți mult mai bine în timpul sesiunii de plutire după un duș.
Apa parcurge 3 etape de filtrare și igienizare, înainte de fiecare client. În prima etapă, filtrul fizic îndepărtează orice resturi fizice, apoi filtrele UV și de ozon distrug agenții patogeni dăunători. UV-ul potențează ozonul si îl face de 7-10 ori mai puternic decât clorul, în scopul de a trata igieniza apa. În plus, cantitatea mare de sare Epsom împiedică dezvoltarea oricărei bacterii. De fiecare data când intri în cabina de plutire, acesta este efectiv nouă și pregătită pentru tine! Întreaga noastră echipă are grijă pentru ca tu să ai parte de cea mai bună experiență de fiecare dată!
Deoarece retreat-ul nostru are un număr limitat de locuri, toate sesiunile de floating se fac cu programare și plata în prealabil, pentru a ne asigura că ești tratat așa cum metiți! În sala noastră de relaxare găsești ceaiuri și cărți interesante precum și alte servicii de care poți beneficia. Mulți dintre clienții noștri vin puțin mai devreme pentru sesiunile lor sau rămân puțin mai mult timp după, pentru a se relaxa în retreat-ul nostru. Nu uita! Dacă nu mai poți ajunge la noi după ce ți-ai făcut o programare, reprogramarea se poate face cu minim 24h înainte de ședința stabilită.

Din fericire, singurul lucru pe care trebuie să-l aduci cu adevărat este propria ta persoană și un costum de baie. Noi ne ocupăm ca tu să ai prosoape curate, gel de duș, șampon, balsam de păr, cremă de corp, cremă de mâini, cremă de față, apă micelară, dopuri de urechi, șlapi, uscător de păr, ambianță plăcută sau chiar un ceai cald. Totul este pregătit pentru ca tu să îți oferi ție acea oră de odihnă autentică!

Încearcă să eviți cofeina sau să mănănci o masă grea cu 1-2 ore înaintea sesiunii de plutire, deoarece acestea îți pot inhiba capacitatea de relaxare a corpului. De asemenea, este de preferat să nu te bărbierești sau să te epilezi cu 10-12 ore înainte, deoarece sarea Epsom ar putea să te usture puțin. Un alt lucru important îl reprezintă hidratarea înainte și după sesiunea de plutire, pentru a beneficia de o detoxifiere mai puternică.
Noi îți recomandăm o masă ușoară, cu două ore înaintea sesiunii de plutire. Cât timp te afli în bazin, este ideal să nu îți fie foame, dar nici să nu te simți prea plin.

În ceea ce privește ședințele de terapie prin plutire, recomandăm clienților noștri să aștepte cel puțin 10-12 zile dupa vopsire și trei-patru spălări, pentru a lăsa culoarea să se fixeze bine și pentru a evita scurgerea acesteia în apă. 

Pentru a avea timp să te schimbi și pentru a face dușul dinaintea sesiunii de plutire, noi îți sugerăm să ajungi noi cu cel puțin 15 minute înaintea programării. Nu îți fă griji că vei ajunge prea repede! Retreat-ul nostru este conceput în asemenea fel încât nimeni să nu se plictisească!
Îți recomandăm să îți scoți toate bijuteriile pentru a te simți complet liber. În plus, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau deteriorare a bijuteriilor pe care le iei cu tine în bazin.
Da. Vă rugăm să vă demachiați înaintea intrării în bazin. Reborn Float & Spa vă pune la dispoziție apă micelară și dischete demachiante.
O sesiune standard de terapie prin plutire durează 60 de minute, în care vă rugăm să vă încadrați și cu dușul înainte și după, fiecare camera având propria cabină de duș. Uscatoare de păr se află atât în zona bazinelor de plutire, cât și în zona garderobelor. Pe măsură ce vă dezvoltați practica terapiei prin plutire, vă recomandăm să experimentați sesiuni mai lungi, între 90 de minute și 2 ore. Unele persoane au nevoie de o sesiune mai lungă pentru a atinge nivelul de relaxare pe care îl caută, în timp ce alții se simt minunat după o sesiune de 60 minute. Cel mai probabil, după ce o să experimentezi terapia prin plutire, vei găsi durata sesiunii cea mai potrivită pentru tine.
Deoarece plutirea este atât de relaxantă, mulți oameni adorm în bazin. O oră de plutire, chiar și atunci când ești treaz, echivalează cu cinci sau șase ore de somn profund. De asemenea, este dovedit științific că terapia prin plutire îmbunătățește calitatea somnului, așa că această practică este foarte benefică pentru persoanele care suferă de insomnie.
La fel ca sportul, meditația sau multe altele, vei observa o diferență mai mare asupra stării tale de spirit, dacă vei avea regulat ședințe de terapie prin plutire. Dacă scopul este ameliorarea durerii fizice, sunt recomandate cel puțin 10-15 ședințe. Pentru reconectare su sinele, reechilibrare mentală sau dezvoltare personală, este recomandată o ședința pe săptămână.
Există câteva contraindicații ca: dializa, răni deschise sau operații, epilepsie sau boala borderline.
Terapia prin plutire este complet sigură pentru femeile însărcinate. Multe femei găsesc o ușurare unică atunci când plutesc, deoarece este îndepărtată presiunea de pe spatele lor. De asemenea, femeile însărcinate spun că plutirea este mediul perfect pentru a se conecta cu bebelușul lor, deoarece îl pot simți mult mai ușor în liniștea bazinului. Femeile însărcinate au raportat, de asemenea, o reducere a mișcărilor haotice ale copilului din interiorul uterului. Acest lucru se datorează unui apel fenomen „efect de oglindă.” Copilul este în siguranță și sigur interiorul uterului și mama împărtășește o experiență similară în bazinele de plutire. Femeile raportează o legătură mai puternică cu copilul lor atunci când sunt expuse la acest mediu. Dacă vă aflați în al treilea trimestru de sarcină, sau aveți nelămuriri, vă rugăm să consultați medicul înainte de a apela la sedinte de plutire.
Atât timp cât rana nu este prea mare sau nu este deschisă, poți acoperi tăieturile și zgârieturile cu un gel special. Acesta va adăuga un strat protector, impermeabil, pentru a preveni usturimea. Dacă alegi să nu folosești un gel sau o cremă, apa sărată te va înțepa, dar are și proprietăți de vindecare.
Limita de greutate este de 120kg.

Locația noastră se află într-un loc ușor accesibil, hotel Ibis, în zona centrala, în Timișoara în spatele Bega Shopping Circumvalațiunii (Mega Image, Gym One 5). În cazul în care alegeți să veniți cu mașina, locația noastră dispune de locuri de parcare gratuite timp de 2h pentru tine!

Ești nerăbdător?

Programează-te

Calmează-ți mintea și revigorează-ți simțurile cu oferta noastră exclusivă de bun venit. Experimentează relaxarea fără greutate și claritatea mentală în spațiul nostru modern de plutire. Rezervă-ți acum întâlnirea pentru o sesiune transformatoare ce te va transporta într-o oază de liniște, promovând relaxarea profundă și eliberarea de stres. Descoperă beneficiile terapiei de privare senzorială și pornește într-o călătorie către liniștea interioară. Rezervă-ți astăzi sesiunea de floating și plutește către o lume a serenității.

Locația noastră

Hotel ibis Timisoara City Center, Calea Circumvalațiunii 8-10, Timișoara

Orar

Luni-Vineri: 12:00-20:00
Sam-Dum: 16:00-20:00

Contact

Tel: +40-786-950850
Email: hello@rebornfloating.ro