Beneficiile terapiei prin plutire

Reducerea stresului și anxietății

Terapia prin plutire oferă o senzație unică de calm și relaxare.

Alinarea durerii

Floatingul poate reduce senzația de durere prin eliberarea de endorfine, care sunt substanțe chimice din creier ce reduc senzația de durere.

Îmbunătățirea somnului

Deoarece calmeaza sistemul nervos și induce o stare de liniște, acest beneficiu este considerat ca fiind unul dintre cele mai importante ale terapiei prin plutire;

Îmbunătățirea sistemului imunitar

Terapia prin plutire poate ajuta la creșterea capacității de luptă a corpului împotriva bolilor și infecțiilor prin reducerea nivelului de cortizol, care poate suprima sistemul imunitar.

Îmbunătățirea circulației sangelui

Oxigenarea țesuturilor este considerată extrem importantă pentru sănătatea generală a corpului.

Reducerea tensiunii arteriale

Pentru cei cu probleme legate de tensiunea arterială, beneficiile terapiei prin plutire pot contribui la menținerea unor niveluri sănătoase ale acesteia

Detoxifierea

Terapiei prin plutire are capacitatea de a ajuta la eliminarea toxinelor din corp prin piele datorita absorbiei transdemale a magneziului.

Sănătatea Pielii

Beneficiile pentru sănătatea pielii, precum ameliorarea eczemelor și psoriazisului, sunt apreciate în mod special de cei cu afecțiuni cutanate.

Recuperarea rapidă

Sportivii și cei care se ocupă de activități fizice intense pun accent pe capacitatea terapiei prin plutire de a accelera recuperarea musculară și vindecare.

Relaxarea musculară

Reducerea tensiunii musculare și stresului fizic este apreciată de cei care se confruntă cu disconfort muscular sau stres constant.

Claritate mentală

Indiferent cu ce provocare ne-am confrunta, ne putem îmbunătăți concentrarea, ne putem recâștiga echilibrul interior și ne putem îmbunătăți calitatea vieții.

Wellbeing

Indiferent cu ce provocare ne-am confrunta, ne putem îmbunătăți concentrarea, ne putem recâștiga echilibrul interior și ne putem îmbunătăți calitatea vieții.

Esti nerabdator?

Programează-te

Calmează-ți mintea și revigorează-ți simțurile cu oferta noastră exclusivă de bun venit. Experimentează relaxarea fără greutate și claritatea mentală în spațiul nostru modern de flotație. Rezervă-ți acum întâlnirea pentru o sesiune transformatoare ce te va transporta într-o oază liniștită, promovând relaxarea profundă și eliberarea de stres. Descoperă beneficiile terapiei de privare senzorială și pornește într-o călătorie către liniștea interioară. Rezervă-ți sesiunea astăzi și plutește către o lume a serenității.
Locația noastră

Hotel ibis Timisoara City Center, Calea Circumvalațiunii 8-10, Timișoara

Orar

Luni-Vineri: 12:00-20:00
Sam-Dum: 14:00-20:00

Contact

Tel: +40-786-950850
Email: hello@rebornfloating.ro